• Lukket Pr. 26. Oktober 2020 er det ikke længere muligt at handle via shoppen. Ser du et produkt du gerne vil købe kan du købe ved at skrive på info@viklemagi.dk eller via Viklemagi på Facebook
SYMPHONY FLAMENCO SMALL WAIST BAG Udvid

SYMPHONY FLAMENCO SMALL WAIST BAG

Lenny Lamb Lenny Lamb

BG_WST_SMPHN_FLMNC

Ny

Waist bags med klikspænde fra LennyLamb er et populært tilbehør når man vikler (og når man ikke gør!). Det er ikke svært at forstå, for designsene er både smarte og praktiske og der kan være ret meget indhold i såvel den lille som den store udgave.

I den store kan der f.eks være bleer, en lille rejsepakke vådservietter, en rulle bleposer, en stofble, mobil, nøgler, ammekæde, lidt snacks og noget småt legetøj. 

I den lille kan der også fint være en enkelt ble eller to, en rejsepakke vådservietter, bleposer, mobil, nøgler, snacks og evt en ammekæde.

Så behøver du måske slet ikke slæbe pusletasken med. 

Denne er str small

Sammenligning nedenfor.

 

kr

inkl. moms

Produkt information

Materialer 100% Bomuld

Brand

Lenny Lamb - smukke farver og stort udvalg


Lenny Lamb er en familiedrevet virksomhed der producerer rigtig lækre og smukke vikler, ringslynger og andet bæreudstyr i skønne farver og mønstre til en ganske overkommelig pris. 
Lenny Lamb går op i sikkerhed for dig og din baby og alle vikler mv. er derfor fri for problematisk kemi og er naturligvis øko-tex certificeret.