KUNZYT - Little Frog Ringslynge Udvid

KUNZYT - Little Frog Ringslynge

Little Frog Little Frog

Ny

Kunzyt har fået sit navn fra en krystal ved samme navn. Kunzyt krystallen kaldes også kvindestenen og er en støtte til særligt den nye moder. Dens rensende og beroligende effekt dæmper uro og giver tryghed. Det er altså ikke svært at forstå at en ringslynge har fået netop dette navn, for det er jo præcis hvad vikler gør. 

Denne ringslynge er tyndt  (200 gsm) og luftigt vævet og egner sig rigtig god til små børn og nyfødte. Blød fra start og let at stramme i ringene. Desuden velgnet til varme børn, da den er så tynd og luftig. 

100% bomuld og dermed easy care. Kan vaskes i maskine, med en sok over ringene og eventuelt lagt inden i et pudebetræk. Rådfør dig med vaskemærket. 

Denne vare er ikke længere på lager

395,00  kr

inkl. moms

Produkt information

Materialer 100% Bomuld
GSM 190-210
Vævning Broken Twill
Farver Hvid, Creme/natur, Lyserød
Skuldertype Gathered
Aldersgruppe Nyfødt, Baby

Brand


Little Frog - Begyndervenlige billige fastvikler og ringslynger


Little Frog laver billige (prisvenlige) fastvikler og ringslynger i god kvalitet - fordi det ikke behøver at koste en bondegård at bære sit barn. Disse vikler er desuden oftest bløde helt fra start. Mange egner sig helt fra fødslen og et godt stykke frem. 

Alle Little Frog vikler er øko-tex certificeret, hvilket betyder at de ikke indeholder allergi- og kræftfremkaldende stoffer.