Rocky Coast Cube - Little Frog Fastvikle Udvid

Rocky Coast Cube - Little Frog Fastvikle

Little Frog Little Frog

Ny

Rocky Coast Cube er fra Little Frogs populære cube serie. Cube serien er populær blandt både begyndere og øvede viklere, da den er blød fra start og let at binde med. 

Med Rocky Coast Cube får du en vikle med smukke blå, grå og sorte nuancer der leder tankerne hen på en klippefyldt kyststrækning.

Viklen er 100% bomuld og dermed easy-care, den kan vaskes i maskine (rådfør dig med vaskemærket) og er mediumtyk (250-260 gsm) og let at binde. 

Størrelsesguide

565,00  kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer 100% Bomuld
GSM 250, 260
Vævning Jacquard
Farver Turkis, Sort, Multi, Blå, Grå
Aldersgruppe Nyfødt, Baby, Toddler

Brand


Little Frog - Begyndervenlige billige fastvikler og ringslynger


Little Frog laver billige (prisvenlige) fastvikler og ringslynger i god kvalitet - fordi det ikke behøver at koste en bondegård at bære sit barn. Disse vikler er desuden oftest bløde helt fra start. Mange egner sig helt fra fødslen og et godt stykke frem. 

Alle Little Frog vikler er øko-tex certificeret, hvilket betyder at de ikke indeholder allergi- og kræftfremkaldende stoffer.