Loops Purple Yellow Tencel Linen - Yaro Fastvikle Udvid

Loops Purple Yellow Tencel Linen - Yaro Fastvikle

Yaro Yaro

Ny

Yaro Loops Purple Yellow Tencel Linen er en fastvikle med et virkelig spændende blend. Denne fastvikle er helt uden bomuld! I stedet er den med 60% tencel og 40% hør. Det gør den til den ultimative sommervikle da både tencel og hør er et materiale der føles køligt. 
Mellemtyk (gsm 260)

Yaro selv beskriver denne vikle som være kølig og behagelig. En fastvikle der smyger sig let over kroppen men som samtidig bliver sidden hvor den skal - selv med en toddler i viklen. Den lilla side har et lækkert vintage look mens den mere gule side har et virkelig smukt shine. 

Her er tale om en begyndervenlig vikle der både er let at gå til og at vaske. Den er egnet til de fleste aldre og alle typer vejr. 

Størrelsesguide

710,00  kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer Hør, Tencel
GSM 260
Farver Lilla, Gul
Aldersgruppe Nyfødt, Baby, Toddler

Brand


Yaro - Vikler til enhver smag og budget


Yaro producerer smukke og prisvenlige vikler til ethverv behov og her er mange forskellige spændende materialer at vælge imellem. 

Produceret i Holland.