Little Frog Fastvikle - Sandy Ammolite Udvid

Sandy Ammolite - Little Frog Fastvikle

Little Frog Little Frog

Ny

Sandy Ammolite er en smuk og frisk regnbuevikle fra Little Frog. 
Regnbuefarvede vikler er ikke kun smukke at se på, de er også særdeles nemme at arbejde med som nybegynder fordi overkant og underkant let kan kendes fra hinanden. 

Denne fastvikle er blød og let og velegnet helt fra fødslen. Med sine 240 gsm er den i den tyndere afdeling, hvilket gør den let at binde og køligere. 100% bomuld sikrer dig en easycarevikle der godt kan tåle en tur i maskinen (rådfør dig med vaskemærket). 

Størrelsesguide

425,00  kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer 100% Bomuld
GSM 240
Vævning Broken Twill
Farver Turkis, Lilla, Blå, Lyserød, Regnbue, Grøn, Gul, Rød

Brand


Little Frog - Begyndervenlige billige fastvikler og ringslynger


Little Frog laver billige (prisvenlige) fastvikler og ringslynger i god kvalitet - fordi det ikke behøver at koste en bondegård at bære sit barn. Disse vikler er desuden oftest bløde helt fra start. Mange egner sig helt fra fødslen og et godt stykke frem. 

Alle Little Frog vikler er øko-tex certificeret, hvilket betyder at de ikke indeholder allergi- og kræftfremkaldende stoffer.