Little Pearl Chameleon - Lenny Lamb Udvid

Little Pearl Chameleon - Lenny Lamb

Lenny Lamb Lenny Lamb

Ny

En helt utroligt smuk fastvikle fra LennyLamb. Little Pearl Chameleon har det flotteste farvespil af blå, lyserød og grøn i de små 'prikker' der ligner perler på en sort baggrund. 

Mønstret er på én og samme gang både spændende og enkelt. Her kan både far og mor være med, da viklen passer til det meste og er god til enhver lejlighed. 

Little Pearl Chameleon er en rigtig god fastvikle til både begyndere og øvede, den er luftig, tynd og let at binde med. Mønstret giver et passende "grip" så viklen bliver siddende hvor den er bundet. Desuden velegnet helt fra nyfødt. 

GSM: 240
Materiale: 100% bomuld - easy care, ingen bekymringer og spild og pletter. 

Denne vare er ikke længere på lager

840,00  kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer 100% Bomuld
GSM 240
Vævning Pearl
Farver Sort, Blå, Lyserød, Grøn
Aldersgruppe Nyfødt, Baby

Brand

Lenny Lamb - smukke farver og stort udvalg


Lenny Lamb er en familiedrevet virksomhed der producerer rigtig lækre og smukke vikler, ringslynger og andet bæreudstyr i skønne farver og mønstre til en ganske overkommelig pris. 
Lenny Lamb går op i sikkerhed for dig og din baby og alle vikler mv. er derfor fri for problematisk kemi og er naturligvis øko-tex certificeret.