Linen Beryl - Little Frog Fastvikle Udvid

Linen Beryl - Little Frog Fastvikle

Little Frog Little Frog

Ny

Denne smukke æblegrønne fastvikle fra Little Frog er let og lækker. 
Dens gsm er blot 200 og er dermed en tynd vikle, dette gør den lettere at binde, kølig og helt perfekt til nyfødte og mindre babyer. 

Materialerne er 60% bomuld og 40% hør - du skal dog ikke lade dig skræmme af det høje indhold af hør, da Little Frogs fastvikler med hør i broken twill vævning, som denne er, er bløde fra start. Fordelen ved det høje indhold af hør er at viklen er særdeles velegnet til varme børn - som de små ofte er.  

Denne vare er ikke længere på lager

450,00  kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer Bomuld, Hør
GSM 190-210
Vævning Broken Twill
Farver Grøn
Aldersgruppe Nyfødt, Baby

Brand


Little Frog - Begyndervenlige billige fastvikler og ringslynger


Little Frog laver billige (prisvenlige) fastvikler og ringslynger i god kvalitet - fordi det ikke behøver at koste en bondegård at bære sit barn. Disse vikler er desuden oftest bløde helt fra start. Mange egner sig helt fra fødslen og et godt stykke frem. 

Alle Little Frog vikler er øko-tex certificeret, hvilket betyder at de ikke indeholder allergi- og kræftfremkaldende stoffer.