• Lukket Pr. 26. Oktober 2020 er det ikke længere muligt at handle via shoppen. Ser du et produkt du gerne vil købe kan du købe ved at skrive på info@viklemagi.dk eller via Viklemagi på Facebook
Lenny Lamb Fastvikle - Colors of Heaven Udvid

Colors of Heaven - Lenny Lamb Fastvikle

Lenny Lamb Lenny Lamb

Ny

Colors of heaven er en som et stykke af himlens smukkeste nuancer, samlet i en fastvikle fra Lenny Lamb. Farverne kunne også lede tankerne hen på sommeregn eller en lun lagune. 

Colors of heaven er en vikle med "grip" - det vil sige at den ikke glider i bindingen, men bliver siddende hvor du har sat den. Det gør den særligt velegnet til tungere børn, men når den er gået godt til kan den også sagtens bruges til de lidt mindre. 

Med denne fastvikle behøver du ikke frygte spild, gylp eller andet, da den er easy-care med 100% bomuld. 

  • Materialer : 100% Bomuld
  • GSM : 280 g/m²
Størrelsesguide

kr

inkl. moms

Størrelsesguide
Størrelsesguide

Nedenfor følger en overordnet guide til base size størrelser som beskrevet af Lenny Lamb (bemærk tøjstørrelserne er angivet i dametøjsstørrelser)

Str 5 er ideel til personer af slank og lav bygning (xs, S) 

Str 6 er ideel til personer af gennemsnitlig bygning (op til ca str 42/44 / M, L, XL) Dette er den mest populære base size.

Str 7 er ideel til personer med en tøjstørrelse fra ca 42/44 ( XXL)  og til personer der er meget høje

Her er desuden Didymos guides til størrelser:


Produkt information

Materialer 100% Bomuld
GSM 280
Vævning Jacquard
Farver Lilla, Hvid, Blå

Brand

Lenny Lamb - smukke farver og stort udvalg


Lenny Lamb er en familiedrevet virksomhed der producerer rigtig lækre og smukke vikler, ringslynger og andet bæreudstyr i skønne farver og mønstre til en ganske overkommelig pris. 
Lenny Lamb går op i sikkerhed for dig og din baby og alle vikler mv. er derfor fri for problematisk kemi og er naturligvis øko-tex certificeret.