• Lukket Pr. 26. Oktober 2020 er det ikke længere muligt at handle via shoppen. Ser du et produkt du gerne vil købe kan du købe ved at skrive på info@viklemagi.dk eller via Viklemagi på Facebook

Tips og guides

Skal dit nye bæreredskab på Wraptrack?

Gæsteblogger Nor fra Wraptrack har her skrevet en guide til hvordan du får dit bæreredskab på Wraptrack - platformen hvor du kan få et overblik over dine egne og andre brugeres vikler, blive inspireret og endda følge dine viklers rejse videre ud og kramme nye børn. 
Læs mere

Blå ben

Har du oplevet at baby får blå ben når du bærer? Så læs med her og få svar på hvorfor det sker og hvad du evt kan gøre ved det.
Læs mere

Ondt i ryggen når du vikler

Får du ondt i ryggen når du bærer din baby i viklen?  Så er du ikke den eneste. I dette indlæg vil jeg komme med et par mulige forklaringer på ubehaget samt tips og råd du kan prøve for at mindske det. 
Læs mere

Slyngevejledning i Nordjylland

Her finder du 1 til 1 eller gruppevejledning i Nordjylland
Læs mere

Derfor skal du bære dit barn i en vikle

At vikle spreder sig som en steppebrand og det er der rigtig mange gode grunde til. Så læs med her, hvis du vil vide hvorfor det er en god idé for dig at bære dit barn i f.eks en fastvikle eller et andet bæreredskab. 
Læs mere

Sådan binder du din fastvikle

 Her finder du tips til første binding af fastvikle
Læs mere

Seneste på bloggen

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort