Jeg er HELT oppe at ringe!! 

Viklemagi forhandler som Danmark første webshop, ringslynger fra nordiske Wild Bloom. De første blev solgt med lynets hast og det forstår jeg godt for de er virkelig de vildeste ringslynger jeg nogensinde har prøvet.

Der her været en på testrunde i Danmark og så har jeg fået tilsendt en jeg kunne prøve. Og lad mig sige det sådan, det er ikke kun mig der er lidt oppe at køre over de her ringslynger!

Jeg havde, helt ærligt, forventet at den ville være lidt ubehagelig med en tumling, fordi jeg personligt foretrækker lidt tykke vikler med cush på skuldrene.

Men så kom der en til mig - i øvrigt vasket og klar til brug....
Wild Bloom ringslyngen er SÅ let at bruge. Den letteste ringslynge jeg har prøvet. Den glider som blødt smør i ringene når man strammer, og bliver siddende der hvor den er blevet sat. Min tumling på 21 mdr bæres så let og helt uden behov for cush på skuldrene.

Bedst af alt? Den er 100% hør! Med den hedebølge der hærger landet ligenu kunne jeg ikke ønske mig en lækrere ringslynge. Selvom det er hør er de overhovedet ikke stride, dvs. man skal ikke kæmpe med at gå dem til 

Prisen bliver 895 inkl porto for Signature collection som kommer i tre farver; dusty rose, faded wild flower og blue sea holly.

Jeg siger det bare, den er SO WORTH IT!