Der kommet nye lækre fastvikler og ringslynge fra Yaro i shoppen. 

Jeg elsker Yaros idérige og legesyge designs. Der er virkelig mange smukke at vælge imellem og hvis jeg havde plads, så havde jeg nok hver og en på lager, men det har jeg desværre ikke. Til gengæld vælger jeg dem ud jeg synes har allerbedst potentiale og det er så dem jeg tager hjem :) Se et par af de nyeste herunder. Den fulde liste med nyt fra Yaro følger i bunden af indlægget. Denne her Yaro Fastvikle her giver såden et lækkert vintage-indtryk men samtidig moderne med de smukke gule og grønne farver blandet med lilla. 
Jeg tænker den er rigtig god til både far og mor. Derfor har jeg valgt den. Eller hvad med denne fastvikle med et helt utroligt spændende blend, helt uden bomuld.
Kun en blanding af hør og tencel. Så bliver det ikke mere sommervenligt! Jeg er i hvert fald rigtigt spændt på når erfaringerne stille og roligt drysser ind om denne.
Har du lyst til selv at prøve kræfter med farvning af fastvikle, så er det også nu du skal holde dig til, jeg har nemlig fået et par Yaro Broken twill hjem til shoppen og de egner sig særligt godt til farv-selv projekter. 

Se alt det nye nedenfor!